Jaahas. Tänään oltiin sitte piitkästä aikaa ihan oikeissa näytelmissä. Paikalla oli aikas paljo parsonneja ja monta mun ihanaa lasta.  Oli tosi kiva nährä teittiä. Toivottavasti tavataan toistekkin. Äippä jäi tossa harmitteleen, että olis ollu kiva ottaa ihan porukkakuva, mutta myähästä se on enää. Jospa sitte  joskus toiste. Terkkuja kuitenkin viälä Teille kaikille! Iskä voi olla teitistä tosi ylpee!  Tämmösiä epävirallisia porukkakuvia meitin iskä oli napannu.

Tässä minä ja Tara

Ihana tyttö.

Ja tässä mää, Mauno, Mire ja Mimi sekalaisessa järjestyksessä. Nää lapset on niin samannäkösiä, että nehän meinaa sekottaa koko ajan. 

Tästä meirän iskä nauro, että Maunolla on ihan isänsä elkeet.  Mitä liä silläkin tarkottanu.

Tuamarina tänään oli muuten joku Lydmila Nikitina. Se tykkäs melken kaikista ja anto melken kaikille erit. Mauno ja Mimi sai viä SA:tkin. Poika perskules pesi mut!  Ei vais. Mauno on kyllä Sa:nsa ansainnu. Kyllä se vaan on niiin komee poika. Ihan selvästi isäänsä tullu. 

Kai sitä pitää poseerauksetkin laittaa. Tässä mun versio.

Täsä Mauno pöyrällä.

Me oltiin poijaan kans ihan peräkkäin siä kehässä. Kattokaa ja ihailkaa meittiä komeita uroita. 

Täsä sitte tytöt. Ekaks oli Tara.

Sitte Tina.

Sit oli Mimi.

Ja lopuks viä Mire.

Lopuks jouruttiin viä johonki kasvattaja luakkaan. Semmosessa mää en oo ennen ollukkaan. Meittiä oli siä mun, Maunon ja Miren lisäks joku Lissu. Ja sen narun päässä tiätty kasvattiäippä Eija.

Me oltiin toisia siinä luakassa ja kasvattimamma sai KP:n meitin ansiosta. Hyvä me!!! Ja onnee kasvattiäipälle!

Viikonpäästä on sitte taas uuret näytelmät, joten sitä kohti mennään. TERKKUJA LAPSILLE!!!